• Newstyle Wellness & Health

    Voor een gezond en ontspannen lichaam

Wellness & health

Een gezond en ontspannen lichaam bereikt u niet alleen door te sporten. Goede voorbereiding, herstel en juiste voeding zijn onderdeel van algeheel welzijn. Newstyle biedt hiervoor verschillende faciliteiten.

Belly Attack

De wireless infrarood technologie van Belly Attack maakt het mogelijk meer resultaat te behalen tijdens het sporten.
Door het dragen van de Belly Attack wordt extra warmte gecreëerd rondom de taille. De warmte zorgt ervoor dat watermoleculen worden aangesproken. Deze zorgen op hun beurt voor een verbeterde bloedcirculatie waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Ook zorgt de infrarood techniek voor een verwijding van de haarvaatjes, wat een verbetering van de bloedcirculatie ten gevolg heeft. Vetcellen krijgen door een verbeterde bloedcirculatie de mogelijkheid om hun stoffen af te zetten aan de bloedvaten. Daardoor raak je uiteindelijk vetten kwijt.

newstyle_belly_attack

Belly Attack is een aanvulling op een goede training. Voor het gewenste resultaat is een training van 45 minuten, 3 maal per week aan te raden.

Zonnebank

Een kleine dosis zonlicht op regelmatige basis stimuleert een groot aantal lichaamsprocessen. Zowel de doorbloeding van huid en spieren, als verschillende klierfuncties worden aanzienlijk verbeterd. Zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D in het lichaam. Vitamine D is belangrijk voor sterke botten. Daarnaast vermindert vitamine D de kans op borstkanker, prostaatkanker, mutiple sclerose, psoriasis-achtige aandoeningen en depressies. Zonnen ontspant de spieren en is daarom  een fijne afsluiting van het sporten. Zonnen dient altijd op verantwoorde wijze te gebeuren en met mate. Bij Newstyle zont u standaard niet langer dan 10 minuten per keer.

newstyle_zonnebank

Sauna

Een saunabezoek bevordert de bloedsomloop en helpt het lichaam afvalstoffen af te scheiden. Na het sporten kan een bezoek aan de sauna verlichting bieden bij pijnlijke spieren.

In de sauna is het niet toegestaan om kleding te dragen. Gebruik een handdoek om u in de wikkelen of om op te zitten. De sauna’s zijn gescheiden en bevinden zich in de kleedkamers met uitzondering van de locaties Vianen en Nieuwegein. In Nieuwegein is op dinsdag van 18.00 tot 22.00 en op donderdag van 9.00 tot 18.00 uur alleen voor de dames bestemd.

nestyle_sauna

Voeding

Goede voeding is onlosmakelijk verbonden aan een gezonde leefstijl én aan sporten.

Wanneer u sport dient u de juiste en voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen zodat uw lichaam op een gezonde wijze lichaamsstoffen kan verbranden. Ook voor het opbouwen van spieren zijn de juiste voedingsstoffen nodig.

Laat u altijd adviseren over voeding door onze instructeurs of ga nog een stapje verder en laat u begeleiden door een personal trainer.

newstyle_voeding

Fysiotherapie

Op verschillende locaties hebben wij medewerkers met kennis rondom fysiotherapie. Voor meer informatie kunt u bij de balie navraag doen.

newstyle_fysiotherapie

Laatste Nieuws

Instagram

#fitness #newstyle #christmastree #zuilen #groepsles
As zondag 10 december, bij Wellness & Healthclub Newstyle locatie Nieuwegein, Constructieweg 2a!! Kom je ook? https://www.facebook.com/Newstyle.Nieuwegein/posts/822663611238202
#Newstylekwartet gaat morgen van start! Volg een les, spaar kaarten en speel kwartet! Win leuke prijzen als je een kwartet bij elkaar gespeeld heb! Vanaf morgen bij elke groepsles van #whcnewstyle
Ook dit weekend hebben de kinderen weer heerlijk gespeeld bij de kinderopvang! Op de locatie #WHCnewstyleOudwijk zijn ze druk bezig geweest met tulpen maken. Op verschillende locaties bieden wij opvang aan zodat je als ouder lekker de tijd hebt om te sporten, ook in het weekend! #whcnewstyle
De zomer komt eraan en dat betekent dat we ook weer buiten gaan sporten! Wie doet er mee met een Outdoor Bootcamp les? Vandaag om 9.30 is er weer een les in Leidsche Rijn. #outdoor #bootcamp  #whcnewstyle #NewstyleLeidscheRijn
Hier de winnaars van de Limousine actie! Aanstaande zaterdag is de fietsmarathon in Nieuwegein voor de stichting Dag Zonder Zorgen. Deze winnaars worden in stijl opgehaald en thuisgebracht met de limousine van #whcnewstyle
Op verschillende locaties wordt een les #BuikspierKwartier gegeven.
In 15 minuten worden je #buikspieren en lage rugspieren getraind. Dit gebeurt in een kleine groep onder begeleiding van onze instructeurs.  De oefeningen zijn geschikt voor alle niveaus en iedereen kan mee doen. Kijk op de website wanneer op jouw favoriete locatie het BuikspierKwartier gegeven wordt!
Een #saunabezoek is goed na het #sporten. Koel je lichaam goed af en drink voldoende water. Plan 10 minuten extra in en... #ontspan in onze sauna!
Ben je een (fanatieke) sporter of wil je gaan starten?
Op al onze locaties zijn professionele fitnessinstructeurs aanwezig.  Zij helpen je naar het volgende niveau of ondersteunen juist in de eerste stap.
Spreek gerust iemand aan of plan een afspraak in! #goedbezig #sport #sportschool #whcnewstyle #fitnessbegeleiding