• Newstyle Wellness & Health

    Voor een gezond en ontspannen lichaam

Wellness & health

Een gezond en ontspannen lichaam bereikt u niet alleen door te sporten. Goede voorbereiding, herstel en juiste voeding zijn onderdeel van algeheel welzijn. Newstyle biedt hiervoor verschillende faciliteiten.

Belly Attack

De wireless infrarood technologie van Belly Attack maakt het mogelijk meer resultaat te behalen tijdens het sporten.
Door het dragen van de Belly Attack wordt extra warmte gecreëerd rondom de taille. De warmte zorgt ervoor dat watermoleculen worden aangesproken. Deze zorgen op hun beurt voor een verbeterde bloedcirculatie waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Ook zorgt de infrarood techniek voor een verwijding van de haarvaatjes, wat een verbetering van de bloedcirculatie ten gevolg heeft. Vetcellen krijgen door een verbeterde bloedcirculatie de mogelijkheid om hun stoffen af te zetten aan de bloedvaten. Daardoor raak je uiteindelijk vetten kwijt.

newstyle_belly_attack

Belly Attack is een aanvulling op een goede training. Voor het gewenste resultaat is een training van 45 minuten, 3 maal per week aan te raden.

Zonnebank

Een kleine dosis zonlicht op regelmatige basis stimuleert een groot aantal lichaamsprocessen. Zowel de doorbloeding van huid en spieren, als verschillende klierfuncties worden aanzienlijk verbeterd. Zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D in het lichaam. Vitamine D is belangrijk voor sterke botten. Daarnaast vermindert vitamine D de kans op borstkanker, prostaatkanker, mutiple sclerose, psoriasis-achtige aandoeningen en depressies. Zonnen ontspant de spieren en is daarom  een fijne afsluiting van het sporten. Zonnen dient altijd op verantwoorde wijze te gebeuren en met mate. Bij Newstyle zont u standaard niet langer dan 10 minuten per keer.

newstyle_zonnebank

Sauna

Een saunabezoek bevordert de bloedsomloop en helpt het lichaam afvalstoffen af te scheiden. Na het sporten kan een bezoek aan de sauna verlichting bieden bij pijnlijke spieren.

In de sauna is het niet toegestaan om kleding te dragen. Gebruik een handdoek om u in de wikkelen of om op te zitten. De sauna’s zijn gescheiden en bevinden zich in de kleedkamers met uitzondering van de locaties Vianen en Nieuwegein. In Nieuwegein is op dinsdag van 18.00 tot 22.00 en op donderdag van 9.00 tot 18.00 uur alleen voor de dames bestemd.

nestyle_sauna

Voeding

Goede voeding is onlosmakelijk verbonden aan een gezonde leefstijl én aan sporten.

Wanneer u sport dient u de juiste en voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen zodat uw lichaam op een gezonde wijze lichaamsstoffen kan verbranden. Ook voor het opbouwen van spieren zijn de juiste voedingsstoffen nodig.

Laat u altijd adviseren over voeding door onze instructeurs of ga nog een stapje verder en laat u begeleiden door een personal trainer.

newstyle_voeding

Fysiotherapie

Op verschillende locaties hebben wij medewerkers met kennis rondom fysiotherapie. Voor meer informatie kunt u bij de balie navraag doen.

newstyle_fysiotherapie