• Newstyle bij u in de buurt

  Kom eens langs op vestiging Utrecht/Maarssen

Newstyle Utrecht/Maarssen

Ambachtsweg 54

Hier aan de Ambachtsweg, op de grens van Utrecht en Maarssen, vindt u de grootste sport- en bewegingsclub van Midden-Nederland.

Iedereen, jong en oud, vindt hier de faciliteiten en de sfeer die hij/zij zoekt. De verschillende trainingsruimtes hebben een eigen kleur, en een geur- en bacteriëndodende luchtbehandeling.

1. Fitness & Aandacht

Deze ruimte biedt veelzijdig trainen aan in een lichte en rustige ruimte. Hier krijgt u veel aandacht van onze gediplomeerde begeleiders/motivators. U vindt hier twee functional training hoeken met onder andere flexibele pulleys, balansballen en een onvervalste Power Plate.

2. Fitness & Rust

Dit is een kleinere ruimte met een geheel eigen trainingssfeer. Hier zoekt u de stilte op om geconcentreerd te trainen op een superdoelmatige kracht/cardiocircuitlijn of voor virtual spinning. Hier doen we ook small group trainingen en seniorenfitness.

3. Fitness & Uitgaan

Hier geven we juist weer wél die lekker felle beats zodat in ieder geval hier de jongere sporters helemaal op hun plek zijn. Een zaal met vele verrassingen zoals belichting, grootbeeld projectie en zelfs live dj’s en vj’s. Hier wordt trainen een echt feest, zeker met de Functional Trainingkooi en alle attributen als kettlebells, weightbacks, battleropes, medicine balls, en sandbags.

4. Fitness & Kracht

Het pure krachttraining Walhalla. Velen kiezen vandaag de dag weer puur voor kracht maar komen in het merendeel van sportclubs in de regio nooit écht aan hun trekken.
Hier aan de Ambachtsweg vindt u Olympische halters en dumbbells tot 60 kilogram, schijfgeladen toestellen, bankjes en squatracks. Alleen in deze ruimte mogen halterhemdjes en petjes worden gedragen.

5. De Cross Fit Box

Dit is een geheel eigen ruimte met eigen sfeer waar de uit Amerika overgenomen supertraining het beste uit uw lijf haalt. 100% functioneel, u merkt keer na keer dat u vooruit gaat. Iedere training is weer anders. U traint samen en daarom doet u net iets meer.
Hier worden ook door erkende professionals geavanceerde TRX trainingen gegeven.

6. Leszalen.

De Ambachtsweg heeft het grootste lesaanbod van heel Nederland; 365 dagen geopend, dertig verschillende lestypen en vijfhonderd lesuren per week in vier hypermoderne en sferische leszalen. Yoga en Pilates volgt u in een afgeschermde, rustige zaal, stevige combat-lessen volgt u in een grote, goed uitgeruste zaal, een green room voor het dansante aanbod en een cyclingzaal met zeer veel indoor fietsen waar u live lessen volgt.

7. De kinderopvang

Kinderopvang vindt u in een nieuwe, grote en lichte ruimte.

8. Gratis sauna

De ruime kleedkamers bieden gratis sauna.

9. Zonnebanken

Zonnebanken zijn er staand en liggend.

Newstyle Utrecht/Maarssen

Ambachtsweg 54
3542 DH Utrecht
T: 030-2413111
E: maarssen@newstylehealthcenters.com

Openingstijden

Ma t/m vrij: 07.00 - 23.00
Za & zo: 08.00 - 17.00

Zomerrooster Maarssen

De volgende lessen gaan van het rooster af tijdens het zomer rooster: (10 juli t/m 27 aug). Deze lessen zullen na het zomerrooster weer terug op het rooster komen.
Woensdag CXWorks 18.45-19.15
Donderdag Xco 19:00-20:00
Donderdag Yoga 21:00-22:00
Zaterdag Xco 11:15-12:00
Zaterdag Indoor cycling 11.15-12.15
Zaterdag Indoor cycling 10:00-11:00

Openingstijden feestdagen Utrecht/Maarssen

GoedeVrijdag Vrij 14-apr 7:00-23:00
1epaasdag Zo 16-apr 9:00-14:00
2epaasdag Ma 17-apr 9:00-14:00
Koningsnacht Woe 26-apr 8:00-20:00
Koningsdag Do 27-apr 9:00-14:00
Bevrijdingsdag Vrij 5-mei 8:00-20:00
Hemelvaartsdag Do 25-mei 9:00-14:00
1ePinksterdag Zo 4-jun 9:00-14:00
2ePinksterdag Ma 5-jun 9:00-14:00

Aanbod

 • Functional Training
 • Fysiotherapeut
 • Groepslessen
 • Cardio-apparatuur
 • Kracht-apparatuur
 • Persoonlijke begeleiding
 • Crossfit
 • TRX
 • Virtual spinning
 • Circuittraining

Faciliteiten

 • Kluisjes
 • Kleedruimtes
 • Zonnebank
 • Sauna
 • Kinderopvang

Laatste Nieuws

Instagram

#fitness #newstyle #christmastree #zuilen #groepsles
As zondag 10 december, bij Wellness & Healthclub Newstyle locatie Nieuwegein, Constructieweg 2a!! Kom je ook? https://www.facebook.com/Newstyle.Nieuwegein/posts/822663611238202
#Newstylekwartet gaat morgen van start! Volg een les, spaar kaarten en speel kwartet! Win leuke prijzen als je een kwartet bij elkaar gespeeld heb! Vanaf morgen bij elke groepsles van #whcnewstyle
Ook dit weekend hebben de kinderen weer heerlijk gespeeld bij de kinderopvang! Op de locatie #WHCnewstyleOudwijk zijn ze druk bezig geweest met tulpen maken. Op verschillende locaties bieden wij opvang aan zodat je als ouder lekker de tijd hebt om te sporten, ook in het weekend! #whcnewstyle
De zomer komt eraan en dat betekent dat we ook weer buiten gaan sporten! Wie doet er mee met een Outdoor Bootcamp les? Vandaag om 9.30 is er weer een les in Leidsche Rijn. #outdoor #bootcamp #whcnewstyle #NewstyleLeidscheRijn
Hier de winnaars van de Limousine actie! Aanstaande zaterdag is de fietsmarathon in Nieuwegein voor de stichting Dag Zonder Zorgen. Deze winnaars worden in stijl opgehaald en thuisgebracht met de limousine van #whcnewstyle
Op verschillende locaties wordt een les #BuikspierKwartier gegeven.
In 15 minuten worden je #buikspieren en lage rugspieren getraind. Dit gebeurt in een kleine groep onder begeleiding van onze instructeurs. De oefeningen zijn geschikt voor alle niveaus en iedereen kan mee doen. Kijk op de website wanneer op jouw favoriete locatie het BuikspierKwartier gegeven wordt!
Een #saunabezoek is goed na het #sporten. Koel je lichaam goed af en drink voldoende water. Plan 10 minuten extra in en... #ontspan in onze sauna!
Ben je een (fanatieke) sporter of wil je gaan starten?
Op al onze locaties zijn professionele fitnessinstructeurs aanwezig. Zij helpen je naar het volgende niveau of ondersteunen juist in de eerste stap.
Spreek gerust iemand aan of plan een afspraak in! #goedbezig #sport #sportschool #whcnewstyle #fitnessbegeleiding