• Newstyle bij u in de buurt

  Kom eens langs op vestiging Leidsche Rijn

Newstyle Leidsche Rijn

Fletcher Hendersonstraat 47

In de wijk Terwijde was ooit een kerk gepland aan de Fletcher Hendersonstraat. Dat ging niet door maar de grote, hoge en met veel vensterglas uitgevoerde ruimte is in Newstyle-stijl op mooi gedesignde wijze omgetoverd in een zeer functionele sporttlocatie.

We bevinden ons hier op nieuwbouwgrond in een Utrechts stadgebied-in-wording. In de aankleding is breed en heel ruimtelijk de link gelegd met New York in zijn jonge jaren: men at work tussen imposante bouwsels.

Al bij binnenkomst laat deze locatie zijn parels zien: een supergezellige lounge bevindt zich midden tussen twee trainingsruimtes. De eerste is veelzijdig ingericht met centraal een grote Functional Trainingskooi die veelzijdig trainen tot een feest maakt. Eromheen geeft een moderne krachtlijn met steekgewichten en schijven iedereen de gelegenheid om zijn ware kracht te laten zien. Een ruimte met hoogte, licht, uitzicht en speciale hoekjes voor balans- en flextraining.

Op de twee aan beide zijden gesitueerde balkons heeft u prachtig uitzicht over de trainingsruimte. Op deze balkons bevinden zich de cardiotoestellen.

Twee ruime groepsleszalen ook aan deze zijde van het pand: één groepsleszaal beneden en één “American style” ingerichte indoor cyclingzaal op de eerste verdieping.

Achter de ruim opgezette lounge is ook een aparte trainingsruimte voor cardio- en krachttraining. Deze ruimte heeft een geheel eigen, intiem karakter.
Op de begane grond is nog een ruime groepsleszaal ingericht.

Ruime kleedkamers met private lockers en sauna bevinden zich op de eerste verdieping. Hier bevinden zich ook de twee zonnebanken.

Op de eerste verdieping vindt u ook een heel plezierige en zeer functioneel ingerichte kinderopvang.

Kom ook eens langs bij locatie De Meern. Niet ver hier vandaan.

Laadpalen

Bij bijna alle Newstyle-locaties vindt u een elektrische laadpaal in de buurt. Het is dus erg gemakkelijk om met uw elektrische auto te komen sporten. Tijdens het sporten laadt u uw auto in de buurt op.

Newstyle X Nike – Locatie Leidsche Rijn

In samenwerking met Celine Blomberg en Linh Kruger. Stop exercising, Start training!

Newstyle Leidsche Rijn

Fletcher Hendersonstraat 47
3543 GL Utrecht
T: 030 8884092
E: leidscherijn@newstylehealthcenters.com

Openingstijden

Ma t/m vrij: 08:00 - 22:30
Za & zo: 09:00 - 16:00

Zomerrooster Leidsche Rijn

De volgende lessen gaan van het rooster af tijdens het zomer rooster: (10 juli t/m 27 aug). Deze lessen zullen na het zomerrooster weer terug op het rooster komen.
Dinsdag XCO/Zumba 09.30-10.30
Woensdag Indoor Cycling 20.30-21.30
Donderdag Sh’bam 21.00-21.45

Openingstijden feestdagen Leidsche Rijn

GoedeVrijdag Vrij 14-apr 8:00-22:30
1epaasdag Zo 16-apr Gesloten
2epaasdag Ma 17-apr 9:00-14:00
Koningsnacht Woe 26-apr 8:00-20:00
Koningsdag Do 27-apr Gesloten
Bevrijdingsdag Vrij 5-mei 8:00-20:00
Hemelvaartsdag Do 25-mei Gesloten
1ePinksterdag Zo 4-jun Gesloten
2ePinksterdag Ma 5-jun 9:00-14:00

Aanbod

 • Functional Training
 • Functional training
 • Fysiotherapeut
 • Groepslessen
 • Cardio-apparatuur
 • Kracht-apparatuur
 • Persoonlijke begeleiding
 • Crossfit
 • TRX
 • Virtual spinning
 • Circuittraining

Faciliteiten

 • Kluisjes
 • Kleedruimtes
 • Zonnebank
 • Sauna
 • Kinderopvang
 • Behandelkamer fysiotherapie

Laatste Nieuws

Instagram

#fitness #newstyle #christmastree #zuilen #groepsles
As zondag 10 december, bij Wellness & Healthclub Newstyle locatie Nieuwegein, Constructieweg 2a!! Kom je ook? https://www.facebook.com/Newstyle.Nieuwegein/posts/822663611238202
#Newstylekwartet gaat morgen van start! Volg een les, spaar kaarten en speel kwartet! Win leuke prijzen als je een kwartet bij elkaar gespeeld heb! Vanaf morgen bij elke groepsles van #whcnewstyle
Ook dit weekend hebben de kinderen weer heerlijk gespeeld bij de kinderopvang! Op de locatie #WHCnewstyleOudwijk zijn ze druk bezig geweest met tulpen maken. Op verschillende locaties bieden wij opvang aan zodat je als ouder lekker de tijd hebt om te sporten, ook in het weekend! #whcnewstyle
De zomer komt eraan en dat betekent dat we ook weer buiten gaan sporten! Wie doet er mee met een Outdoor Bootcamp les? Vandaag om 9.30 is er weer een les in Leidsche Rijn. #outdoor #bootcamp #whcnewstyle #NewstyleLeidscheRijn
Hier de winnaars van de Limousine actie! Aanstaande zaterdag is de fietsmarathon in Nieuwegein voor de stichting Dag Zonder Zorgen. Deze winnaars worden in stijl opgehaald en thuisgebracht met de limousine van #whcnewstyle
Op verschillende locaties wordt een les #BuikspierKwartier gegeven.
In 15 minuten worden je #buikspieren en lage rugspieren getraind. Dit gebeurt in een kleine groep onder begeleiding van onze instructeurs. De oefeningen zijn geschikt voor alle niveaus en iedereen kan mee doen. Kijk op de website wanneer op jouw favoriete locatie het BuikspierKwartier gegeven wordt!
Een #saunabezoek is goed na het #sporten. Koel je lichaam goed af en drink voldoende water. Plan 10 minuten extra in en... #ontspan in onze sauna!
Ben je een (fanatieke) sporter of wil je gaan starten?
Op al onze locaties zijn professionele fitnessinstructeurs aanwezig. Zij helpen je naar het volgende niveau of ondersteunen juist in de eerste stap.
Spreek gerust iemand aan of plan een afspraak in! #goedbezig #sport #sportschool #whcnewstyle #fitnessbegeleiding